Optimer affaldstømninger med op til 50% – ved hjælp af trådløse sensorer

Undgå at affald hober sig op ved siden af beholderen, og få samtidig det fulde overblik over beholdere og fyldningsgrader. Ved en simpel montering af en IoT-sensor, der registrerer niveauet i beholderen, viser vores erfaringer at man kan optimer affaldstømninger med helt op til 50%, og dermed opnå store kørsel- og C02-besparelser.

Træf beslutninger hjemmefra

Optimer dine ruteplaner udefra historiske data og aktuelle fyldningsgrader. Løsningen er cloudbaseret og du kan ved hjælp af prognoseværktøjet og en App, tage en beslutning om afhentning af affaldet hvor som helst – også i weekenden og på helligdage.

Her ses sensoren monteret på låget af beholderen hvor den hele tiden registrerer fyldningsgraden.

ROI på under ét år

På grund af den meget lille mængde data der sendes fra sensoren, hver gang den giver en alarm, vil du kunne opnå en batterilevetid på helt op til 10 år pr. sensor. Løsningen fungerer til alle beholdertyper – fra containere til affaldsbeholdere, og erfaringer viser en ROI på under ét år.

Gode erfaringer

Løsningen fungerer i et allerede eksisterende landsdækkende IoT-netværk, som driftes og vedligeholdes af IoT Denmark. Vi har gode erfaringer med løsningen, som er i drift hos danske kommuner i dag.

Vil du høre mere?

IoT-sensorerne der anvendes i løsningen, er baseret på Sigfox-teknologien og er udviklet af danske Maacks. Vi holder gerne online møder hvor vi viser live visninger fra igangværende løsninger, hvis du vil opleve hvordan App, analyse- og planlægningsværktøjet fungerer.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular eller ved at ringe på +45 39 200 300. Du kan også skrive til enten info@iotdk.dk eller til info@maacks.com så besvarer vi din forespørgsel med det samme ved at ringe dig op.

Opsætning af BRAINY BINS i Kalundborg Kommune.

“Vi har brug for ordentlige data og dokumentation, så vi kan få det bedst mulige beslutningsgrundlag for, hvornår containerne skal tømmes, og hvordan
vi sikrer den mest effektive rute. Tømning med faste intervaller giver ingen mening og medfører alt for meget spildkørsel.”

Mads Sørensen, Fanø Kommune

Dine fordele

  • Undgå affald ved siden af beholderen
  • Overblik over beholdere og fyldningsgrader
  • Automatisk ruteplanlægning og optimering
  • Kørsel – og CO2-besparelser
  • Batterilevetid på op til 10 år
  • Analyse af dine affaldstømninger
  • Cloudbaseret løsning
  • ROI på under et år