Facility management med intelligente IoT-løsninger

Effektiviser jeres ejendomsadministration og facility management med dataopsamling i bygninger og udenfor. Med opsamling af data gennem smarte sensorer får I overblik over forbruget, brugsmønstre og klima i jeres bygninger – og kan reducere jeres ressourceforbrug.

Bedre arealudnyttelse og energioptimering med IoT

Det giver mulighed for energibesparelser og optimering af ejendomsadministrationen. Med indsigt i præcise bygnings- og rumdata kan I udnytte jeres ressourcer bedre og arbejde målrettet med energibesparelser og bedre arealudnyttelse.
I får overblik over elforbrug, vand- og varmedata i bygningerne med bedre driftsrapporter – informationer I kan bruge til at opnå målrettede energibesparelser med. Samtidig får I overblik over aktivitetsniveauet i jeres bygninger og kan tilpasse drift og service efter den faktiske brug af lokalerne.

Reducer energiforbruget og skær ned på vedligeholdelsesudgifterne gennem intelligent IoT-teknologi

Klimastyring og optimeret bygningsdrift

Med IoT-teknologi kan I forbedre brugeroplevelsen i jeres bygningen gennem bedre arealudnyttelse og bedre indeklima. I kan monitorere og overvåge alle typer bygninger gennem IoT-teknologi, lige fra skoler, plejehjem, hospitaler og sportshaller til shoppingcentre, varehuse og kontorer. Intelligent overvågning fungerer også i krævende miljøer i industrien, fx i lagre, produktionslokaler og kølerum.
Jeres drift og vedligehold bliver nemmere og mindre krævende, fordi I kan benytte data til at forudsige, hvornår I skal tilse eller udskifte komponenter og derved undgår unødvendige serviceeftersyn og brandslukning.

Smarte IOT-løsninger giver et bedre indeklima og reducerer energiforbruget i bygninger

byggeplads oppefra – Byggeriet skal kende til digitale tvillinger

“Byggeriet skal kende til digitale tvillinger – I har ikke råd til andet…”

Læs Bjarne Nielsens blogindlæg om digitalisering i byggeriet her
Kvinder spritter hænder af - det lærte vi ikke af corona blogindlæg

“"Det har vi – ikke – lært af coronakrisen"”

Læs Ulla Hesbjerg Jensens blogindlæg om effektivisering af ejendomsadministration