IoT-løsninger til industrien – optimer produktionen og få overblikket

Effektiviser og optimer produktionen med intelligent IoT-teknologi og reducer nedetid, uhensigtsmæssige hændelser og forsinkelser. Med smarte IoT-løsninger kan I udnytte jeres ressourcer bedre, overholde leveringstider og få overblikket over produktionen.

Digitaliser produktionen med industri 4.0-løsninger og IoT-teknologi

Digitalisering af produktionen og opsamling af produktionsdata med intelligente målerløsninger kan optimere og effektivisere jeres produktion. Med IoT-løsninger og lynhurtigt netværk får I overblik over produktionen og kan være på forkant med nedbrud, lækager, strømforbrug, temperatur og meget mere.

Med Industri 4.0-løsninger og IoT-teknologi, som er forbundet i netværk, får I intelligente fabrikker, hvor I kan overvåge jeres maskiner og produktionsflowet gennem hele produktionen. I kan monitorere og diagnosticere produktionsstop, temperatur, energiforbrug, lækager og meget andet – og sende direkte besked til de ansvarlige.

Ved at opsamle data fra produktionen, kan I udføre forebyggende vedligehold af produktionsapparatet, så I undgår nedetid og forsinkelser.

Overvågning af kvaliteten i hele supply chain

Intelligente sensorer kan overvåge og monitorere kvaliteten i hele supply chain og i procesproduktion. I kan udføre fjernmonitorering og temperatursikring af hele produktionsflowet og under transport. I får straks besked i realtid, hvis der er ændringer i temperatur, luftfugtighed eller Co2-niveau og undgår fordærvede varer, fx fødevarer, kemiske substanser og medicin.

I kan spore jeres udstyr

I kan sikre jeres udstyr, containere, trolleyer og bilpark med intelligent overvågning og sporingsteknologi – så i både arbejder for at forhindre tyveri og indbrud – og samtidig kan spore jeres udstyr, hvis det forsvinder. Den samme teknologi kan benyttes til et overblik over, hvor jeres materiel og udstyr er placeret.

“Hos Frese var det vigtigt for os, at produktet var rigtig nemt at idriftsætte og komme i gang med, så vi ledte efter en plug & play løsning med en simpel og overskuelig prissætning, og dét kunne vi gøre via Sigfox.”

Martin OverbjergBusiness Development Manager hos Frese