Associated Danish Ports – sådan kan IoT-løsninger optimere din havnedrift

ADP – Associated Danish Ports A/S driver havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg. At skulle administrere og drive så store områder, som et havneområde oftest kan være, kræver assistance fra teknologiens side.

Hos ADP anvender de Sigfox-baserede IoT-løsninger flere steder på havnen, både i form af vind- og regnmålere, men også i form af IoT-trackere på havnens kraner. Trackerne hjælper ADP med at positionere deres kraner og samtidig ved de om kranerne er i drift. Alt data fra trackerne håndteres af Senti, som er en dansk “Open Source IoT Service Platform”. Dataen overføres til OnePort, som er et kort udviklet af Septima, som dermed giver ADP et visuelt billede af hele deres havneområde.

Vi besøgte IT Manager i ADP, Steen Kristensen, for at høre mere om den værdi IoT-løsningerne giver ADP i deres daglige drift, og hvordan – specielt tracking enhederne – er med til at kunne administrere de store havneområder.

Kunne du tænke dig at høre mere om lignende løsninger, eller om andre muligheder med Sigfox-baseret IoT, så tag endelig fat i os via vores kontaktformular eller skriv til os på info@iotdk.dk.