Gribskov Kommune optimerer drift og ressourcer med IoT

Skal vi ud og grave? Skal vi ikke ud og grave?

Et dilemma Gribskov Kommune flere gange har stået med. Nu anvender de Sigfox-baserede IoT-løsninger og har optimeret deres drift og ressourcer.

Før sommerferien tog vi sammen med vores partner HedeDanmark, på besøg hos Gribskov Kommune, nærmere betegnet ved Rågeleje strand. Et område med flere vandløb og åløb, som adskillige gange har været oversvømmet.

Gribskov Kommune har derfor valgt at anvende HedeDanmarks Sigfox-baserede IoT-løsninger, og kan nu sidde fra centralt hold og have et samlet overblik over kommunens vandløb.

I videoen fortæller Christian Lundberg fra Gribskov Kommune om den store værdi Gribskov har fået ud af, at anvende IoT i deres daglige arbejde.

Hør også Jannick Hvitfeldt fortælle om HedeDanmarks arbejde med Internet of Things, og hvorfor HedeDanmark valgte at gå med Sigfox-teknologien, til deres selvudviklede IoT-sensorer.

Er du interesseret i at høre mere om de løsninger Gribskov kommune anvender til at monitorere deres vandløb m.m., så brug vores kontaktformular eller skriv til os på info@iotdk.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.