ISS nedbringer sine administrative opgaver

Med sensorløsninger fra IoT Solution A/S er det nu simpelt og lønsomt at indsamle data. De indsamlede data giver ISS en større gennemsigtighed samt bedre grundlag for faktabaserede beslutninger.

Siden foråret 2017 har ISS benyttet sig af IoT-løsninger baserede på den franske Sigfox-teknologi. I samarbejde med IoT Solution A/S har ISS implementeret løsninger, der optimerer rutinerne og effektiviserer servicen i den daglige drift på rengøringsområdet. Ved at benytte den nye teknologi, kan ISS skabe nye forretningsmodeller til gavn for både bundlinjen og kunderne.

Mange manuelle arbejdsrutiner hos ISS erstattes nu af digitale IoT-løsninger, der opsamler data, som kan bruges til at udvikle nye services hos ISS’s kunder samt konkretisere, lette og optimere arbejdsrutinerne.

”Vi har nu i en periode benyttet IoT Solution’s Sigfox-baserede IoT-løsninger til at afsøge mulighederne for at optimere og effektivisere vores rutiner indenfor rengøringsområdet – med et rigtig godt resultat. Fremadrettet vil vi kigge ind i at benytte trådløse sensorer til at tracke vores eksisterende rengøringsmaskiner. Det vil gøre os i stand til at lokalisere samt til at forudsige, hvornår maskinerne skal til service, da vi kan måle på, hvor meget de bliver brugt. Det er super simpelt at komme i gang med at benytte de forskellige sensorer. Skalerbarheden giver os mulighed for at sætte mange sensorer op hurtigt, uden først at skulle isætte simkort, forbinde til wi-fi m.v. De forskellige sensorer kan opsættes med dobbeltklæbende tape og fungerer så snart batteriet aktiveres. At løsningerne benytter batteri, betyder også at enhver medarbejder selv kan installere dem, og vi undgår at ringe efter en elektriker.” udtaler, Tino Søfgren, Business Development & Administration Manager, ISS

Sigfox-netværket kommer til at spille en væsentlig rolle i udformningen af en bæredygtig fremtid, og når det drejer sig om at optimere eksisterende rutiner, er det bestemt et område, vi kan være med på. I rengøringsbranchen vil man eksempelvis også kunne basere sin rengøringsindsats på baggrund af fakta, da sensorer, fx kan give besked om et mødelokale har været benyttet siden sidste rengøring. Man vil altså kunne omfordele personalets ressourcer til andre opgaver.” Udtaler Karina Holmegaard, Senior Business Development Manager, IoT Solution A/S

Internet of Things er uden tvivl en af de hurtigst voksende områder i verden lige nu, og det vil komme til at have betydning for måden vi udfører opgaver på i hjemmet, på arbejdspladsen og i vores fritid. Endnu vigtigere, vil det komme til at have indflydelse på vores miljømæssige fodaftryk og sidstnævnte er en ambition for IoT Solution A/S.

Om ISS

ISS er blandt de førende virksomheder inden for Facility Service løsninger på verdensplan. Virksomheden blev grundlagt i 1901 som et vagtselskab og har siden da udviklet sig til at levere en lang række forskellige serviceydelser såsom rengøring, catering, ejendomsservice, sikkerhed m.fl.

Om IoT Solution A/S

IoT Solution A /S udbyder IoT-løsninger baseret på Sigfox-netværket i Danmark – det første globale netværk dedikeret til IoT “Internet of Things”. Sigfox-netværket er et sikkert, økonomisk og miljøvenligt lavenerginetværk, der forbinder enheder til internettet med det formål at gøre de ting, vi foretager os i hverdagen målbare. IoT Solution A/S’ ultimative og langsigtede formål er at støtte, udvide og udvikle forskningen inden for informationsteknologi for at optimere alle aspekter af menneskers liv, dyrevelfærd og miljøvenlige løsninger.

Andre eksempler kunne være intelligente skraldespande, som giver besked, når de skal tømmes eller sensorer, der oplyser om CO2-indholdet og justerer indeklimaet derefter.

For yderligere information kontakt venligst Karina Holmegaard, mail: kh@iotdk.dk, tlf.: +45 2714 0720.