IoT Pakketilbud

Godt indeklima kan reducere risiko
Der sættes fokus på rigtig mange gode tiltag, der kan være med til at nedsætte den høje smittespredning vi ser i øjeblikket. Men ét af de tiltag der har gået lidt under radaren er indeklimaet. Fokus på et godt indeklima, kan nemlig i den grad medvirke til, at reducere COVID-19 risikoen på f.eks. kontorer, børnehaver, skoler, på hoteller og restauranter eller på andre offentlige steder.

Der er veldokumenterede eksempler på, at SARS-CoV-2 kan spredes over et stort indendørs område i løbet af længere tid. Disse eksempler synes ualmindelige og fremkommer typisk, når en smittet person udånder såkaldte luftvejspartikler over længere tid (typisk mere end 30 minutter) i et lukket lokale uden udluftning.

De mindste luftvejspartikler (aerosoler) trives især i tør luft og kan blive hængende i luften op til flere timer og rejse via luftstrømme. De kan rumme tilstrækkelig med virus til at smitte raske personer i lokalet (+2 m) eller som passerer igennem lokalet efterfølgende. Derfor er det blandt andet vigtigt at der bliver luftet ud, for at skabe et indeklima der gør det sværere for virus at blive hængende i luften.

Men for hele tiden at være bevist om dit indeklima, er du nødt til at have noget data der fortæller dig det. Dét kan man få ved brug af IoT teknologi. Hos IoT Denmark har vi derfor sammensat et plug & play pakke tilbud, der løber til udgangen af december måned, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at monitorere dit indeklima, og nedsætte smitterisikoen på arbejdspladsen.


PAKKE TILBUDDET BESTÅR AF:

1.stk. Connected Airwits CO2 (IoT-sensor)

Platform

3 års abonnement til Sigfox netværket

PAKKEPRIS: 1.495 kr.

NB.. Data kan også hentes ind i egen platform

 

Anvendes i mange lande
Sensoren anvendes allerede i over 30 lande, og da alt data sendes via IoT netværket Sigfox, er det bare at sætte enheden op, tænde den og så kører det hele af sig selv. I bestemmer selv i hvilke intervaller i vil have målingerne, og med en batterilevetid på 5 år sikrer i jer minimal vedligeholdelse i hele perioden. I bestemmer selv om i vil benytte den medfølgende platform eller bruge jeres egen.

Kontakt os allerede nu på tlf. +45 39 200 300 eller brug vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 

OBS.
Vi skal gøre opmærksomme på, at denne løsning selvfølgelig ikke dræber virus og får den til at forsvinde, men den vil give dig et realtidsbillede af dit indeklima, så du ved hvornår DU skal gøre noget aktivt – som f.eks. at åbne et vindue – for at rense luften og nedsætte smitterisikoen.