Smarte IOT-løsninger giver et bedre indeklima og reducerer energiforbruget i bygninger

Bruger I for mange ressourcer på drift og vedligehold af jeres bygninger, og er det svært at skrue ned for energiforbruget? I kan optimere jeres Facility Management gennem intelligente IoT-teknologier.

Få bedre og billigere Facility management med IoT

Smart overvågning af bygninger sparer jer for ressourcer til vedligehold, kan forbedre brugeroplevelsen, og hjælpe jer med at reducere energiforbruget. I kan optimere på bygningsdrift, energi, indeklima og arealanvendelse gennem IoT-teknologi og intelligente sensorer.

Bedre klimastyring og sikkerhed

I kan reducere energiforbruget ved at overvåge jeres HVAC gennem IOT-teknologi – opvarmning, air condition, ventilation, smarte temperaturmålere, fugtighedssensorer og lys, og I kan forbedre sikkerheden med intelligente røgalarmer og smarte bevægelsessensorer. Klimastyring kan udføres i alle typer miljøer, lige fra offentlige institutioner – skoler, plejehjem, hospitaler og sportshaller til erhvervsbyggeri – shoppingcentre, varehuse og kontorer, men monitorering og overvågning gennem IoT-teknologi fungerer også i mere krævende miljøer i industrien, fx i lagre og kølerum.

Ud fra de indsamlede data kan I forudsige, hvornår I skal udskifte eller tilse forskellige komponenter. Det forebyggende vedligehold er med til at optimere bygningsdriften, give brugerne en bedre oplevelse og spare jer for ressourcer til brandslukning.

Kom lynhurtigt i gang – det er nemt og billigt

IoT Denmark samarbejder med flere leverandører af sensorer til måling og monitorering af indeklima og leverer en totalløsning. Fælles for dem er, at det er nemt at komme i gang – løsningerne er nemme at installere, kræver ingen vedligehold eller særlige forhold. Sensorer og software leveres af vores partnere og netværksforbindelsen af Sigfox-netværket. Vi integrerer selvfølgelig til de systemer, I allerede benytter. Det er billigt at komme i gang – Sigfox-netværket bruger meget lidt strøm, og sensorerne har lang batterilevetid, op til 16 år.

Partnere: Wavetrend, Sensohive, HummBox, ConnectedFinland, Cobject

“I kan reducere energiforbruget og udgifterne til vedligehold – og give brugerne af jeres bygninger en bedre oplevelse. Kom nemt og billigt i gang med en skræddersyet IoT-løsning!”