Flådestyring, logistikoptimering og sporing med IoT-tracking

Kæmper I med tyveri af maskiner og materiel? Mangler I overblik over forsyningskæden eller jeres bilpark?

Smart tracking gennem IoT-teknologi giver overblik over værdier og aktiver og kan til overvågning og sporing benyttes i mange industrier. Det kan bruges til alt fra tyverisikring og opsporing af stjålne køretøjer, til logistikoptimering, og til at sikre kvalitet og sporbarhed af jeres varer.

Transporttracking og logistikoptimering med IoT-teknologi

I kan optimere supply chain ved at tracke produkter gennem hele forsyningskæden. IoT-tracking kan sikre kvalitet og sporbarhed af jeres varer under transport, gennem hele supply chain. Med sporingsenheder kan I følge følsomme varer som medicin og fødevarer, som skal overholde særlige betingelser under transporten. Fx kan I få data om temperatur, stød og hældning.

Effektiv flådestyring med IoT-teknologi

I kan effektivisere jeres flådestyring gennem IoT-tracking og optimere logistikken ved at sætte sporingsenheder på forsendelser, arbejdsredskaber, maskiner og containere. I kan spore jeres værdier på tværs af landegrænser, og I modtager øjeblikkelige notifikationer, hvis der opstår usædvanlige bevægelser. Med intelligente sporingsenheder ved I altid, hvor en genstand befinder sig, og I kan bruge de indsamlede data til at effektivisere kørselsmønstre og reducere brændstofforbruget.

Tyverisikring med Sigfox IoT-teknologi

Intelligente sporingsenheder på biler og cykler gør det muligt at tracke og finde stjålne køretøjer – det sparer forsikringsselskaberne for mange penge og bilejerne for mange besværligheder.

Kom nemt i gang med sporing af værdier og enheder

Få en totalløsning, hvor sensorer og software leveres af vores dygtige partnere og netværksforbindelsen af IoT Denmark og det landsdækkkende Sigfox-netværk.  Har I allerede et softwaresystem, I ønsker at benytte, integrerer vi vores hardware og netværk med det.

Vores partnere Sensolous, BumbleBee, Sensatag, Hidnseek, VT Networks, Loka og Capturs leverer GPS-tracking, der fungerer selv under ekstreme vilkår til industrien og i maritime miljøer. Fælles for alle IoT-trackere er, at de har et lavt energiforbrug, en lang batterilevetid og kan aflæses på pc, tablet eller mobil.

Med IoT-teknologi kan I optimere tids- og brændstofforbrug ved at opsamle data på kørselsmønstre og trafikforhold. Og det er nemt at komme i gang!

“I sparer tid og ressourcer, når I har overblik over jeres containere, køretøjer og maskiner – og I kan gribe ind med det samme, hvis der opstår uregelmæssigheder.”