Fjernaflæsning af tanke og siloer med smarte sensorer til niveaumåling

Manglende overblik over niveauet i tanke og siloer er en kæmpe udfordring for både industrien, forsyningsselskaberne og landbruget. Når I ikke har styr på jeres lagerbeholdning, risikerer I at løbe tør, så I ikke kan levere jeres produkter til kunderne – det er ineffektivt og dyrt!

Reducer omkostningerne med præcise intelligente niveaumålinger

Intelligent niveaumåling med IoT-teknologi i vandrensningsanlæg, kloaknettet, industrielle tanke og tanke med flydende væske eller korn kan optimere lagerplads, forbedre jeres service og reducere omkostningerne.

Med niveaumåling med IOT-teknologi får I nøjagtige målinger af påfyldningsniveauet for tanke og siloer, så I kan være på forkant med at genopfylde indholdet. Ved at undgå manuel kontrol, sparer I tid og får samtidig et øjebliksbillede af kvalitet og niveau for indholdet i tanken.

Effektiviser service og vedligehold med fjernaflæsning af tanke

De smarte sensorer giver jer løbende underretninger, hvis niveauet falder i jeres tanke, så I kan være på forkant med eventuelle lækager og undgår at sende montører og servicefolk ud uden grund. Når I kan monitorere jeres tanke, siloer, brønde og andre anlæg hjemmefra, sparer I penge på opsyn og vedligehold.

Få en totalløsning nu og kom i gang med at spare tid og penge

Kom nemt i gang med fjernaflæsning af niveauet i tanke og siloer med smarte sensorer, der kobles med Sigfox-netværket og dermed skaber en intelligent løsning til niveaumåling. Vi leverer totalløsninger med sensorer fra Wavetrend, DunnRaven og HummBox – som kan installeres i alle former for tanke, brønde og siloer. Netværksforbindelsen står IoT Denmark og Sigfox-netværket for. Benytter I allerede et softwaresystem, integrerer vi vores hardware og netværk med det.

Få styr på lagerbeholdning og kvalitet og spar tid og ressourcer – med fjernovervågning via IoT-teknologi.

“I kan nedsætte servicebesøg og manuel overvågning af tanke og siloer og bruge tiden mere effektivt! Samtidig med, I har et præcist billede af indholdet.”