Kom på forkant med klimaudfordringer og pludselige lækager via IoT-teknologi til vandmåling

Bliver I overrasket gang på gang af pludselige oversvømmelser og lækager – og bruger I alt for mange ressourcer på brandslukning? Med intelligente målere og IoT-teknologi kan I komme problemerne i forkøbet!

Få en skræddersyet totalløsning til smart overvågning af jeres vand

Få styr på vandkvaliteten, undgå vandspild og oversvømmelser. I kan reducere driftsomkostningerne og minimere uforudsete udgifter ved at få overblik over jeres vand og spildevand gennem intelligente vandmålere med IoT-teknologi.

Som forsyningsselskab, kommune eller privat virksomhed kan I bruge vandmålere med IoT-teknologi til flowmåling, niveaumåling eller regnvandsmåling.

Uanset hviken type vandmåler I har brug for, leverer IoT Denmark en totalløsning, skræddersyet efter jeres behov, baseret på Sigfox-netværket og intelligente målere og sensorer fra vores partnere, Wavetrend, HummBox, ConnectedFinland, Kamstrup eller Libelium.

Det kan I bruge smarte vandmålere til:

  • Forbrugsmåling af vand
  • Kvalitetsmåling af vandet i hanerne
  • Lækagemåling
  • Overvågning og monitorering af spildevand
  • Måling af eventuel forurening eller udslip i søer, vandløb og hav
  • Monitorering af vandkvalitet i svømmehaller

Kom nemt i gang med intelligente vandmålere

IoT Denmark leverer totalløsninger, der matcher de udfordringer, I står overfor som kommune, forsyningsselskab eller privat leverandør. Vi baserer vores løsninger på det landsdækkende Sigfox-netværk i kombination med intelligente sensorer og måleenheder fra vores dygtige partnere. I får en løsning med et lavt energiforbrug, lang batterilevetid og nem aflæsning på pc, tablet og mobil. Og som selvfølgelig kan integreres med eventuelle eksisterende softwaresystemer.

Undgå overraskelser – vær på forkant med lækager og oversvømmelser med målinger og alarmer fra vandløb, vandforsyning og kloaknet.

Overvågningskamera – it-sikekrhed med Sigfox

Har kommunerne har styr på sikkerheden, når de opsætter deres egne IoT-løsninger – eller buldrer de bare derudad i innovationens og begejstringens navn?

Læs Bjarnes Nielsens blogindlæg

“Reducer driftsomkostningerne med fjernaflæsning af målere – og få samtidig det fulde overblik over vandkvalitet og eventuelt vandspild.”