Filter

Video: Sporing af assets

september 7, 2020
At udstyre sine assets med Sigfox-baserede IoT-enheder, kan give et struktureret overblik over ens assets; hvor de befinder sig, hvilke aktiviteter de har haft og hvor lang tid de har været aktive.

Video: Energioptimering – Så nemt er det at komme i gang

august 3, 2020
Ved at energioptimere kan du blandt andet give dine medarbejdere et bedre arbejdsmiljø, eller nå at sætte en stopper for en fugtskade der på sigt kan udvikle sig til skimmelsvamp.

Video: Kapacitetsmåling og vejledning der kan hjælpe jer godt på plads

juli 2, 2020
Som følge af at vi skal holde afstand, giver det rigtig god mening at måle kapacitetsgraden på kontoret. På den måde kan du tilpasse og optimere arbejdspladsen til den nye situation, de fleste af os bevæger os ind i fremadrettet på baggrund af Covid-19. ✔️

Sensohive og IoT Denmark indgår ny abonnementsaftale

juni 25, 2020
Umiddelbart inden COVID-19 gjorde sit indtog i Danmark og vendte op og ned på vores hverdag, havde vi netop indgået en ny stor abonnementsaftale, med det man vel næsten kan kalde pionererne indenfor Sigfox-baserede IoT-sensorer. I hvert fald i vores lille land – Danmark.

Har du problemer med udendørsdækningen?

marts 10, 2020
I sidste uge satte vi fokus på, hvordan du du kunne forstærke signalerne indendørs, til de enhederne der måtte have begrænset dækning pga. deres placering i fx. en kælder. Den videre kan du se her: Micro Base Station

Signalproblemer? Micro Base Station kan være løsningen

marts 5, 2020
Vi har over 230 makro-antenner i Danmark, som sikrer en god dækning på vores Sigfox-netværk.

God dag i Struer og i Smilets By

februar 27, 2020
Tusinde tak til alle jer der deltog i vores to seminarer i det jydske i den forgangne uge.

FAQ m. Nicolas Lesconnec – Marketing, Netværksdækning, Abonnementer

februar 13, 2020
Nicolas Lesconnec arbejder for Sigfox i Frankrig hvor han sidder som, Head of Technology Adoption, og har derfor en enorm teknisk ekspertise og viden.

Året der gik 2019

december 19, 2019
I IoT Denmark vil vi gerne ønske dig og din familie en glædelig jul og et rigtig godt nytår. Vi er glade og stolte over den udvikling vi i IoT Denmark har opnået, i et travlt og spændende 2019. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse i 2020.

Gå-hjem-møde – Tak for sidst!

december 10, 2019
Tak til Peter Hedberg og Per Kristoffersen fra Sigfox, for at give nogle spændende præsentationer omkring de seneste trends og tendenser, use-cases og højdepunkter fra dette års Sigfox Connect.

Video: High Tech Summit 2019

november 8, 2019
Endnu engang var det en stor fornøjelse at deltage på High Tech Summit. Tak til alle der var forbi vores stand i løbet af de to dage på DTU i Lyngby.

Samarbejde mellem IoT Denmark og EKTOS sætter fart på implementeringen af IoT-løsninger

september 10, 2019
Ved at indlede et samarbejde sikrer IoT Denmark og EKTOS hurtig og effektiv sparring til virksomheder, der udvikler IoT-løsninger med Sigfox.

WASYS satser på Sigfox IoT leveret af IoT Denmark

september 3, 2019
I år udvider WASYS’ udviklingsvirksomhed, ACOWA, produktporteføljen med to enheder, der kommunikerer via Sigfox netværket.

FAQ m. Nicolas Lesconnec – Udviklere, Payload og Software Platform

august 30, 2019
Nu har vi samlet de seneste fire små videoer hvor vi har præsenteret et par spørgsmål til Nicolas indenfor følgende tre emner: Udviklere, Payloads og Software Platform.

Artikel i Elektronik & Data: Sigfox i kraftig vækst

august 30, 2019
For små tre år siden skrev fagbladet Elektronik & Data en artikel omkring udrulningen af vores Sigfox-netværk, et par måneder inden vi gik live med netværket i Danmark.

Ny medarbejder – Marianne L. Sørensen

august 20, 2019
Da vi kom tilbage fra sommerferien var det med et nyt ansigt i det åbne kontorfælleskab, idet Marianne havde valgt at takke ja, til stillingen som Teknisk Supporter i vores tekniske afdeling.

Video: IoT Week 2019

juli 4, 2019
Vi slutter vores seneste uges opfølgning på IoT Week i Aarhus, med en lille stemningsvideo fra vores tre dage i og omkring Musikhuset i Aarhus.

IoT vil ændre landbruget markant

juli 4, 2019
Der er rigtig meget fokus på det digitale landbrug i øjeblikket, og specielt IoT-teknologi vil i de kommende år, gå ind og ændrer landbruget markant.

Brug elementer fra bybilledet til at indsamle data

juli 4, 2019
I samarbejde med MONTEM og Clear Channel Danmark, monteret en IoT-sensor inde i et af Clear Channel’s reklameskilte, som man ofte ser som en del af busstoppestederne rundt omkring i landet.

FAQ. m. Nicolas Lesconnec – Håndtering af data

juli 1, 2019
Herunder kan du se en video til hvert spørgsmål indenfor emnet “håndtering af data” samt – til at begynde med – en introduktion af Nicolas selv.

Artikel: IoT Denmark giver kunderne frihed

juni 28, 2019
I Smart City tillægget til Berlingske, søndag den 26.juni, fortæller vores CEO, Kenneth Jahn Andersen, hvorfor det giver frihed at anvende Sigfox-netværket til sine IoT-løsninger.

Nyt Sigfox site hver 12. dag

juni 25, 2019
JA.. det er rigtig nok!… i hele 2019 udbygger vi vores netværk markant, for at imødekomme den store efterspørgsel på Sigfox–baserede IoT-løsninger.

Vi har rundet 100.000 abonnementer på Sigfox-netværket

juni 17, 2019
En stor milepæl er nået. Vi har nemlig sammen med Sigfox rundet 100.000 abonnementer i Danmark – og vi forventer at have lukket rammeaftaler på mere end 250.000 danske abonnementer inden udgangen af 2019.

Vi sikrer et sundt vandmiljø

juni 14, 2019
Her havde vores kollega Bjarne pakket en taske med forskellige IoT-enheder, samt en masse gode use-cases om hvordan vi i IoT Denmark, kan bidrage til at sikre et sundt vandmiljø ved anvendelse af IoT-sensorer.

IoT Week 2019

juni 6, 2019
Den store internationale begivenhed IoT Week kommer i år til Danmark, nærmere betegnet i Musikhuset i Aarhus.

Sigfox Web-serie – Episode 3

maj 14, 2019
Se anden episode af vores web-serie med Sigfox, og bliv klogere på hvordan man kan udnytte den rigtige data og hvorfor den er så magtfuld.

Smart Living & eHealth

maj 10, 2019
De næste fire måneder er der gratis adgang til IoT-udstillingen, Smart Living & eHealth, på DokkX som er placeret i Dokk1, på havnen i Aarhus.

Brugergruppedage 2019

april 12, 2019
For et par uger siden var vi i Fredericia, hvor vi henover to dage deltog i de danske brugerdage. Et par rigtig gode dage, hvor vi var en del af et stærkt felt af andre spændende danske virksomheder.

Ny medarbejder – Bjarne Nielsen

april 1, 2019
Nej det er ikke en aprilsnar.. VI HAR virkelig ansat Bjarne!???? Og det er der en rigtig god grund til.

Sigfox Web-serie – Episode 1

marts 29, 2019
Så er den her! Første episode af den web-serie vi har lavet i samarbejde med Sigfox.

Oplæg i Vordingborg

marts 26, 2019
En tirsdag aften i marts 2019, besøgte vi Vordingborg Bibliotekerne og deres Makerspace, som er en lille “legeplads” for tech-interesserede i alle aldre, hvor de kan komme og “nørde” med alt fra IoT til 3D-printere.

Podcast – IoT i Stevns Kommune

marts 22, 2019
Der har i længere tid været stor fokus på Stevns Kommune og de Sigfox baserede IoT-løsninger de drager stor nytte af i deres daglige arbejde.

10 ting du ikke vidste om Sigfox

marts 7, 2019
Sigfox er et administreret netværk som lige nu er udbredt i 60 lande på globalt plan, og de beskeder der sendes over netværket må maksimalt fylde 12 byte.

Nyt partnerskab med HedeDanmark

marts 5, 2019
Vi er glade over at kunne fortælle, at vi netop har indgået et nyt partnerskab med HedeDanmark a/s – en international handels- og servicevirksomhed indenfor det grønne område.

Webinar – Fra prototype til certificering

februar 28, 2019
Sigfox har offentliggjort specifikationerne på deres radio protokol for forbundne enheder, så alle nu har mulighed for at udvikle IoT-devices til Sigfox-netværket.

Webinar – Sikkerhed

februar 19, 2019
For kort tid siden stødte vi på en artikel der handlede om, at flere IT-ansvarlige i de danske virksomheder er af den opfattelse, at der er alt for lidt styr på sikkerheden omkring Internet of Things.

Fokus på IoT og bæredygtighed

februar 18, 2019
I den forbindelse har de været på besøg i Stevns Kommune, for at høre mere om de Sigfox-baserede IoT-løsninger, som vi i IoT Denmark også har haft stor fokus på den sidste uges tid.

Webinar – Sigfox-teknologien

februar 5, 2019
Med dette webinar fra Sigfox, bliver du taget med hele vejen rundt om teknologien og principperne bag verdens førende IoT-netværk, og giver dig inspiration til hvordan teknologien kan hjælpe dig.

UNBOXING – Sigfox Micro Base Station

januar 30, 2019
Sigfox Micro Base Station blev lanceret i slutningen af 2018, og er en nem og billig måde at skabe ekstra Sigfox dækning til dine IoT-løsninger, de steder hvor der kan være udfordringer.

Webinar – LPWA landskabet

januar 9, 2019
Imellem jul og nytår postede vi et par artikler på vores sociale medier, der omhandlede de tre store teknologier indenfor Internet of Things og LPWA-segmentet.

Guide: Den Smalle Digitale Revolution

december 18, 2018
Hvordan skal en kommune forholde sig til nye teknologier, hvilken rolle har kommunen, og hvilke omkostninger er der forbundet med de nye teknologier for kommunen?

VLOG – Episode 2

december 17, 2018
I denne episode fortæller, Mikkel, lidt om den værdi der ligger i at implementere IoT-løsninger, og hvad virksomhederne kan bruge denne værdi til.

Nyt partnerskab

december 14, 2018
Et partnerskab med Gate 21 der skal styrke samarbejdet med kommunerne, og hvor IoT Denmark, bl.a. får lov at demonstrere, hvordan det landsdækkende IoT-netværk, Sigfox, gør danske byer smartere ved hjælp af sensorer.

GDPR & IoT

december 4, 2018
Men ved du egentlig hvordan persondataloven fungerer i sammenhæng med, Internet of Things, og alt den data de her IoT-sensorer opfanger og registrerer?

Video: Sigfox Connect 2018

december 3, 2018
Det er en måneds tid siden vi vendte hjem fra Berlin, efter et gennemført, Sigfox Connect Event, i den gamle bygning fra 1927, Arena Berlin, som i dag er én af de mest populære event lokationer i den tyske hovedstad.

Interview: Hvad kan man bruge IoT til?

november 27, 2018
Vores CEO, Kenneth Jahn Andersen, var for en lille måned siden forbi, Industriens Hus, for at holde et oplæg omkring vores arbejde i, IoT Denmark, og om alle de fordele der følger med brugen af Sigfox-teknologien.

Indtryk fra High Tech Summit

november 6, 2018
“Hvordan kommer vi i gang, og hvor skal vi starte”? To spørgsmål vi fik mange gange på High Tech Summit. Svaret er simpelt: Prøv bare at komme i gang med noget, fra en given leverandør, for der er helt sikkert noget værdi at hente!

High Tech Summit 2018

november 6, 2018
High Tech Summit bød på en masse besøgende og en enorm interesse, for Internet of Things, Sigfox, og for de løsninger og produkter vi i, IoT Denmark, havde valgt at tage med på vores stand.

Plug & Play – så nemt kan det gøres

oktober 30, 2018
I vores video-log som vi lagde op i går, stiller Mikkel spørgsmålet: “er vi gode nok til at tage chancer med IoT”? Og opfordrer samtidig lidt til, at man som virksomhed eller offentlig instans, “hopper i med begge ben”.

VLOG – Episode 1

oktober 29, 2018
I første episode af vores video-log, adresserer vores, Salgs- og Marketingschef, Mikkel Daa Hansen, emnerne...

Sigfox Connect 2018 – Guide

oktober 22, 2018
Det er andet år i træk, at arrangementet afvikles. Sidste år var eventet i Prag, og er altså i år rykket til Berlin, hvor der forventes et endnu større setup, endnu flere speakers, flere udstillere og ikke mindst mange flere besøgende.

TechBBQ i Øksnehallen

oktober 19, 2018

VLOG – Teaser

oktober 2, 2018

Sigfox og Sensohive

marts 16, 2018