Tak til alle jer der deltog på vores gå-hjem-møde, som vi afholdte i samarbejde med EKTOS. Også en stor tak til Peter Hedberg og Per Kristoffersen fra Sigfox, for at give nogle spændende præsentationer omkring de seneste trends og tendenser, use-cases og højdepunkter fra dette års Sigfox Connect.

Det var dejligt at se så mange fremmødte, som resulterede i en masse gode og hyggelige samtaler rundt omkring på bordene.

De næste gå-hjem-møder er allerede så småt ved at blive planlagt, og vil blive afholdt i starten af 2020. Vi kan fortælle at de næste to møder vil blive afholdt i Jylland, men hvor henne og på hvilke datoer, vil blive annonceret senere.

Det første møde vil være en gentagelse af vores første gå-hjem-møde hvor det primære fokus vil være, hvad det koster at sætte en Sigfox-løsning i verden, og hvordan man optimerer batterieffektiviten i en IoT-løsning.

Vi håber alle kom godt hjem!????

 

Læs mere om vores samarbejde med EKTOS her.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan duin virksomhed kommer i gang med Sigfox-baserede IoT-løsninger? Så tag fat i os via vores kontaktformular eller på info@iotdk.dk

Se flere billeder og video fra Sigfox Connect på deres hjemmeside.

 

Billeder fra gå-hjem-mødet “Efter Sigfox Connect” 3.december 2019Kort video fra gå-hjem-mødet “Efter Sigfox Connect” 3.december 2019