Tusinde tak til alle jer der deltog i vores to seminarer i det jydske i den forgangne uge. Både til dem der var stået tidligt op og taget turen til Struer, men også dem der kom forbi Smilets By til vores aftenarrangement. Begge seminarer var præget af nogle engagerede og spørgelystne deltagere, som hver især sad med nogle spændende cases og projekter.

I IoT Denmark elsker vi at være ude og inspirere og sparre, med alle jer der ønsker at anvende Sigfox-teknologien i jeres projekter – store som små.

Tak til Sound Hub Denmark og IT-Forum for at lægge lokaler til vores to arrangementer, som vi traditionen tro afholdte med vores samarbejdspartner EKTOS. Du kan læse mere om vores samarbejde med EKTOS her.

Allerede den 24. marts afholder vi endnu et Seminar. Denne gang bliver det i Søborg og kommer til at handle om Sigfox sikkerhed og design og test af antenner. Læs mere om arrangementet her: Seminar i Søborg

Vil du høre mere om hvordan din virksomhed kommer i gang med at anvende IoT, så vil vi meget gerne hjælpe dig på vej. Skriv til os via vores kontaktformular eller på info@iotdk.dk

Billedgalleri fra Struer og Aarhus.