Sam Sharief, COO og medstifter af Thinxtra, The IoT Telco, som er Sigfox 0G operatør i Australien, New Zealand og Hong Kong lister her sine væsentligste overvejelser i forbindelse med at skalere industrielle IoT løsninger op.

Det handler ikke om teknologi, men om at løse konkrete udfordringer – ud fra de forretningsmæssige behov og muligheder finder man den rette teknologiske løsning. Find også ud af, hvilke data I skal bruge og hvilken værdi, data kan give jer og design en løsning ud fra dette. Løsningerne skal skræddersys til den konkrete virksomhed og dens behov for at skabe værdi og ROI, og så skal I se langsigtet på økonomien i projekterne for at definere en business case for jer.

Læs artiklen ”What makes a Solution Fit-for-Purpose for the Supply Chain & Logistics Industry?”

Artiklen er på engelsk

Læs hele artiklen her

Læs mere om, hvordan du effektiviserer ejendomsadministration og facility management ude og inde med dataopsamling og intelligente IoT-løsninger. I får bedre udnyttelse af jeres arealer og kan opnå store energibesparelser og optimere ressourceforbruget.

Læs mere her
Ulla Hesberg Jensen

Har du lyst til at høre mere om, hvordan smarte sensorer nemt kan forbedre jeres indeklima, reducere jeres rengøringsudgifter og mindske sygefraværet, så tag endelig fat i mig for en snak!
Ulla Hesberg Jensen, Partnership & Products uhj@iotdk.dk