“Hvordan kommer vi i gang, og hvor skal vi starte”? To spørgsmål vi fik mange gange på High Tech Summit. Svaret er simpelt: Prøv bare at komme i gang med noget, fra en given leverandør, for der er helt sikkert noget værdi at hente! Denne tilgang opfordrer vores Salg- og Marketingsdirektør, Mikkel, at man skal have når man skal kaste sig ud i, at arbejde med IoT i de danske virksomheder.

Efter to dage på messen, High Tech Summit, deler Mikkel de indtryk vi fik ud af de mange samtaler vi havde, med de besøgende som var forbi vores stand og som ytrede deres store interesse i IoT, og som rigtig gerne ville i gang med at arbejde med IoT i deres virksomhed.

De indtryk og tilbagemeldinger vi fik på messen, ramte lige på hovedet af sømmet, i forhold til de emner vi har valgt at adresserer, i første episode af vores video-log. En video-log du kan finde lige her, hvis du endnu ikke har set episoden.

Og det er virkelig nemt at at komme i gang med IoT. Som vi taler om i episoden, behøver man ikke tænke det ud i yderste potens, men blot starte i enkelte “hjørner” af virksomheden, og opleve den værdi IoT kan give din virksomhed. For at demonstrere hvor nemt det er at komme i gang, har vi lavet en kort video, du kan se her: Så nemt er det at komme i gang med IoT.

 

Er du interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder med Internet of Things, så kontakt os her: http://temp.iotdk.dk/kontakt/

 

Se videoen og hør vores indtryk fra High Tech Summit.