HEPWAT – Higher Environmental Performance in Waste Water Systems – er et dansk fyrtårnsprojekt, som er støttet af Miljø- og Fødevareministeriet.

I går blev HEPWAT Livelab officielt indviet ved Gummerup Renseanlæg i Glamsbjerg på Fyn. Vores CEO, Kenneth Jahn Andersen, deltog i indvielsen, og hvor Danmarks Energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Christian Lilleholt, samt Borgmester, Søren Steen Andersen, fra Assens Kommune, forestod den officielle indvielse af LiveLab Gummerup.

Et utroligt spændende og innovativt projekt set ud fra en samfundsmæssig vinkel, og hvor vores strategiske partner ARTOGIS a/s byder ind med fremtidens IT-løsning baseret på én åben platform, som kan håndtere integrationen af fremtidens målere indenfor spildevandshåndtering.

Vi er stolte af at være underleverandør til ARTOGIS a/s, som er partner i MUDP (Miljø- og Fødevareministeriets Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram), hvor vi leverer ind i et fyrtårnsprojekt, der skal demonstrere noget af det ypperste, Danmark kan præstere inden for rensning af spildevand, og samtidig tiltrække interesserede fra hele verden med henblik på at fremme dansk eksport af miljøteknologi.

 

Læs mere her om ARTOGIS avancerede it-platform sago•fonto ®: http://www.artogis.dk/produkter/sago-fonto-platformen/

 

Se en video om ARTOGIS perspektiver på HEPWAT projektet: https://vimeo.com/220979432