Vores CEO, Kenneth Jahn Andersen, var for en lille måned siden forbi, Industriens Hus, for at holde et oplæg omkring vores arbejde i, IoT Denmark, og om alle de fordele der følger med brugen af Sigfox-teknologien.

Det var til arrangementet, Tele 2018, hvor der blev stillet skarpt på, hvordan trådløse tjenester og services – IoT-løsninger – gør livet lettere for borgere og virksomheder.

Efterfølgende fangede, IT-Branchen, Kenneth, for at høre mere om vores løsninger, og de mange muligheder IoT kan give de danske virksomheder.

Udover denne video, blev det også til en artikel, som du kan læse på dette link: https://itb.dk/news/insight-i-iot

Her giver Telenor‘s, Udviklingsdirektør, Peter Ditlev Nødbak, også sin vurdering af, hvilke brancher der allerede arbejder med IoT, og hvordan IoT kan skabe nye forretningsområder for mange virksomheder.

Hvis du vil inspireres endnu mere, så har vi samlet 30 case studies fra Sigfox. Her kan læse nærmere om de mange IoT-løsninger som kan implementeres i din virksomhed.

Find dem her: Case studies

Har du spørgsmål til andre løsninger, eller sidder du med en unik case, så kontakt os via vores kontaktformular, og lad os tage en snak om det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.