Vi er glade over at kunne fortælle, at vi netop har indgået et nyt partnerskab med HedeDanmark a/s – en international handels- og servicevirksomhed indenfor det grønne område.

HedeDanmark har skabt et nyt forretningsområde ved hjælp at nyudviklede IoT-sensorer baseret på Sigfox-teknologien, som gør at man fremover kan tilbyde kunderne online data fra områder i skove, åbne arealer og i byerne, som alt sammen er samlet i HedeDanmark’s egen platform.

Formålet med partnerskabet er, at vi sammen kan tilgå nye kunder via møder, messer og gennem vores markedsføring. På den måde kan vi genere noget awareness og positionere os i markedet, ligesom vi fremadrettet kan udnytte hinandens netværk og relationer til at opnå gensidig vækst og forretningsudvikling. Vi er overbeviste om at vi igennem et tæt og loyalt samarbejde, sammen vil stå stærkere.

 I IoT Denmark glæder vi os til det fremtidige partnerskab og samarbejde med HedeDanmark, som blev indgået af Jens Olesen og Søren Pedersen på vegne af begge virksomheder. Vi er stolte over at vi med vores viden og teknologi, kan være med til også at sætte vores præg på naturen og de grønne områder i Danmark.

 

Er du interesseret i IoT-løsninger indenfor det grønne område, så tager vi gerne en snak om dine muligheder. Brug vores kontaktformular eller skriv til os på info@iotdk.dk og så vender vi tilbage med det samme.