Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et partnerskab med Gate 21.

Et partnerskab der skal styrke samarbejdet med kommunerne, og hvor vi i, IoT Denmark, blandt andet får lov at demonstrere, hvordan det landsdækkende IoT-netværk, Sigfox, gør danske byer smartere ved hjælp af sensorer.

 

Gate 21 skriver i pressemeddelelsen:

“Det er med stor glæde, at Gate 21 byder IoT Denmark velkommen som ny partner. IoT Denmark driver Sigfox-netværket, som er det første internationale netværk, der er dedikeret til Internet of Things (IoT). Det er et miljøvenligt netværk, der forbinder IoT-enheder til internettet med det formål at gøre de ting, vi foretager os i hverdagen, lettere.

Partnerskabet med Gate 21 indebærer blandt andet, at IoT Denmark demonstrerer, hvordan det landsdækkende IoT-netværk gør danske byer smartere ved hjælp af sensorer. IoT Denmark vil, i samarbejde med Gate 21’s DOLL Living Lab, fremvise en række løsninger og bud på IoT-løsninger. Det kan for eksempel være sensorer, der måler affaldsmængden i en container, og som giver besked til renovationsselskabet, når det er tid til tømning, eller som registrerer vandstanden i en å eller kloak, så myndighederne kan blive informeret, hvis vandstanden stiger.”

 

Læs pressemeddelelsen på Gate 21’s hjemmeside.