En af telebranchens tunge drenge går forrest i anvendelsen af Internet of Things-teknologi fra SIGFOX.

Efter 6 år har Mikkel Daa Hansen, tidligere Salgsdirektør med ansvar for løsningssalg hos TDC Group, sagt farvel til TDC og goddag til stillingen som ny Salgs- og Marketingdirektør hos IoT Denmark A/S.

IoT Denmark A/S driver det franske SIGFOX-netværk i Danmark og er det første globale netværk dedikeret til IoT ”Internet of Things”. I de seneste to år har virksomheden implementeret det nye og nu landsdækkende IoT-netværk baseret på Sigfox-teknologien, og det er også her den nye Salgs- og Marketingdirektørs fokus vil ligge.

”Jeg ser meget frem til de nye udfordringer, hvor mit fokus kommer til at ligge på salg samt udbredelse af vores ”Internet of Things” netværk samt nye spændende værdiskabende løsninger.  Det IoT Denmark A/S kan tilbyde er, unikt i forhold til andre udbydere, da det er det eneste landsdækkende IoT-netværk i Danmark. I princippet er det kun ens egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan netværket kan anvendes. Den voksende opmærksomhed om mulighederne ved IoT har givet os en række nye, spændende kundeprojekter, og vi har store forventninger til fremtiden på området. Ingen tvivl om, at IoT Denmark er frontløber og trendsættende indenfor IoT, og med et dedikeret fokus kun på IoT er være med til at skabe smarte, innovative løsninger for både offentlige og private virksomheder. Et af mine første indsatsområder er at få udbredt vores løsninger og budskaber til kommuner og private virksomheder, hvor vi kan tilbyde et væld af nye og spændende kommunikationsløsninger og services. Derudover kan vi levere et abonnement som dækker verden! Sigfox netværket som er udbredt i mere end 52 lande, har ingen roamingudgifter på tværs af landegrænser, og vi kan som den eneste udbyder tilbyde kunderne en global aftale under dansk lovgivning udtaler Salgs- og Marketingdirektør, Mikkel Daa Hansen.

”Fordi netværket ikke gør brug af store båndbredder og mobile simkort, men derimod bruger en særlig smal frekvens, betyder det, at økonomien er en helt anden end  de i dag kendte og traditionelle løsninger. Med andre ord giver teknologien mulighed for en helt ny forretningsudvikling for virksomheder og kommuner, der både handler om at automatisere og optimere processer samt sikre bedre udnyttelse af ressourcerne – til gavn for både borgere, miljøet og erhvervsdrivende”, udtaler Salgs- og Marketingdirektør Mikkel Daa Hansen.

For yderligere information og kommentarer, venligst kontakt:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Mikkel Daa Hansen på e-mail mdh@temp.iotdk.dk eller Adm. direktør Kenneth Jahn Andersen på e-mail kja@temp.iotdk.dk

For mere information omkring SIGFOX-teknologien, se mere på vores her eller på SIGFOX’ hjemmeside www.sigfox.com