Umiddelbart inden COVID-19 gjorde sit indtog i Danmark og vendte op og ned på vores hverdag, havde vi netop indgået en ny stor abonnementsaftale, med det man vel næsten kan kalde pionererne indenfor Sigfox-baserede IoT-sensorer. I hvert fald i vores lille land – Danmark.

Der er tale om en aftale med den Odenseanske virksomhed, Sensohive, som var de første danske udviklere der skabte og lancerede et dansk IoT-produkt baseret på Sigfox-teknologien. Tidligere i år blev Sensohive kåret som ”Most Innovative Product of the Year” indenfor ”Business & Technology” på MIP 2020, med deres løsning Maturix, som kort beskrevet måler temperaturen i beton og automatisk estimerer betonens modenhed og styrke i realtid.

Som en del af Maturix løsningen har Sensohive lavet en helt fantastisk specialdesignet ”flytbar” kuffert med 220V strømudtag, hvori der udover sensoren også er indbygget en Sigfox Microbasestation.

I IoT Denmark er vi utrolig glade for samarbejdet med Sensohive, og glæder os meget over den nye aftale som bunder i den enorme succes som Sensohive har oplevet de seneste to år – både i Danmark men i den grad også internationalt. Blandt andet har Sensohive indgået samarbejder med flere af Nordeuropas største entreprenører og senest den canadiske beton specialist, Kryton, der også har investeret i virksomheden fra Odense.

Den flytbare Maturix kuffert med sensor og indbygget Sigfox Microbase station