Eksplosiv vækst hos IoT Denmark

En stor milepæl er nået. Vi har nemlig sammen med Sigfox rundet 100.000 abonnementer i Danmark – og vi forventer at have lukket rammeaftaler på mere end 250.000 danske abonnementer inden udgangen af 2019.

At arbejde med Internet of Things – IoT – er stadig nyt for mange danske virksomheder. IoT egner sig særligt til områder som boliger, bygninger, renseanlæg, vandforsyning og landbrug og kan blandt andet medvirke til et lavere CO2-forbrug, en reducering af vand- og varmeforbruget, samt ikke mindst en forbedring af indeklimaet.

Vi lancerede vores første netværksløsninger i 2015 og har de seneste tre år implementeret det landsdækkende Sigfox-netværk, som netop er dedikeret til IoT – og allerede nu har vi over 100.000 abonnementer.

”Tallene viser med al tydelighed, at markedet er modent. Folk har fået øjnene op for de fordele, der følger med, og hvordan de kan automatisere og optimere mange af de daglige processer og dermed spare tid og penge. Teknologien åbner op for nye forretningsmuligheder, og man kan på den måde handle proaktivt ud fra et databaseret grundlag,” udtaler Kenneth Jahn Andersen, adm. direktør i IoT Denmark.

I år forventer vi at lave rammeaftaler på hele 250.000 abonnementer. For at imødekomme den stigende efterspørgsel på IoT-løsninger i Danmark forstærker vi vores landsdækkende netværk markant i løbet af 2019.

 

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder med Sigfox-baserede IoT-løsninger, så kontakt os via vores kontaktformular eller på info@iotdk.dk.