Internet of Things er i rivende udvikling. Vi søger derfor en Key Account Manager til at understøtte vores fortsatte vækst.

 

Vi søger en Key Account Manager som vil være med til at præge udviklingen af bæredygtige IoT løsninger i Danmark. Jobbet giver dig mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest innovative virksomheder og offentlige kunder, Danmarks måske bedste landsdækkende IoT Netværk og et stærkt, globalt partnernetværk af løsninger.

 

Jobbet

Med reference til salgsdirektøren bliver du en vigtig del af et dedikeret team. Du er drivkraften i håndteringen af en eksisterende kundeportefølje, hvor du enten alene eller sammen med vores partnere sikrer en stærk adoption og forsat vækst af IoT-løsninger baseret på Sigfox IoT netværket. Endvidere er du med til at udvælge, segmentere, planlægge og eksekvere på nye brancher, kunder og løsninger. Dine succeskriterier er, at du lykkes med at optimere salget og er med til at sikre en rentabel vækst.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Salg af IoT løsninger til nye kunder
 • Mersalg til eksisterende kunder
 • I tæt dialog med kunderne at afdække problemer og behov samt eventuelt i samarbejde med vores partnere at finde passende løsninger.
 • Bearbejde marked og de valgte segmenter, herunder koordinere indsatser, opbygge pipeline samt realisering af selvsamme.
 • Agere professionel sparringspartner med kunder og partnere.
 • Sikre grundig overdragelse til resten af organisationen efter kontraktindgåelse.
 • Struktureret og løbende opdatering af kundedata i CRM-systemet

 

Personen

Du besidder en stor interesse for anvendelse af ny teknologi og digitalisering. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med værdibaseret salg af tekniske løsninger.

Du kan dokumentere gode resultater qua dit stærke salgsfokus og din solide forretningsmæssige interesse. Salg er dit DNA, og du er der altid for kunderne. Du plejer dit netværk, og ved hvem de vigtigste aktører er. Som person er du stærk i relationer og ukuelig i salgsprocessen, du er forhandlingsvant og evner at skabe win-win løsninger, der skaber værdi for alle involverede parter.

 

I øvrigt kan man sige om dig, at:

 • Du er resultatorienteret og selvstartende med et højt drive krydret med en god portion vilje og tro på succes.
 • Du er konkurrencemenneske og trives med at blive målt på dine egne og dit teams succes.
 • Du har en konceptuel tankegang og arbejder målrettet med eksekvering af strategi, planer og koncepter.
 • Du er en dygtig og troværdig kommunikatør, der evner at vinde tilslutning og bred opbakning til dine initiativer.
 • Du er teamplayer med et holistisk mindset.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du arbejder ubesværet med Office-pakken, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Salesforce.

 

Dine muligheder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med udvikling og vækst på agendaen. For den rette kandidat er der mulighed for at sætte et markant aftryk på virksomhedens fremtidige position i markedet.

Du bliver en del af en stærk virksomhedskultur baseret på trivsel, tillid og faglig stolthed. Kulturen er dertil kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø, korte beslutningsprocesser og et stærkt sammenhold mellem dine kollegaer.

 

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes til Bjarne Nielsen bn@iotdk.dk. Vi kalder løbende ind til møder og stopper søgeprocessen, når vi har fundet den rette kandidat. Opstart er snarest muligt.

 

IoT Denmark er et danskejet selskab, der blev grundlagt i juni 2015 med det mål at blive Sigfox-operatør i Danmark samt at etablere det første nationale IoT netværk dedikeret til trådløse batteridrevet enheder (Internet of Things). Vi er en del af et ægte globalt IoT netværk som er repræsenteret i 74 lande, dækker 1.3 mia. mennesker, har registreret 16.3 mio. enheder og modtager mere end 42 mio. beskeder per dag via vores IoT netværk.

Vores netværk er fuldt implementeret i Danmark: I øjeblikket tilbyder vi en geografisk dækning på 96,4% og en demografisk dækning på mere end 84,6%. Derudover leverer vi en bred portefølje af tjenester, løsninger og innovative IoT-enheder af høj kvalitet til at støtte vores kunder og partnere, der opererer på et nordisk og internationalt niveau.

 IoT Danmarks mission er at være den foretrukne danske IoT-leverandør. Og vi er godt på vej: P.t. har vi underskrevet aftaler om 150.000 abonnementer- og vi har store vækstambitioner for i år.

Vi har en stærk investorkreds til at støtte vores vækstambitioner.