I denne episode fortæller, Mikkel, lidt om den værdi der ligger i at implementere IoT-løsninger, og hvad virksomhederne kan bruge denne værdi til.

Der bliver taget udgangspunkt i to cases, som vi i, IoT Denmark, har implementeret i år.

Den ene case handler om en offentlig kunde, som ønskede at optimere deres bilpark.

Den anden case handler om en skole som ønskede at måle på indeklimaet i både klasseværelser, lærerværelser mm.

Er du begyndt at anvende IoT-løsninger i din virksomhed, vil vi rigtig gerne høre hvilken værdi DU har fået ud det. Deltag i vores gruppe på LinkedIn og beskriv din case og den værdi du og din virksomhed, har fået ud af at anvende IoT.

Gruppen hedder  IoT Denmark FORUM

Det kan også være du overvejer at kaste dig ud i, at arbejde med IoT i din virksomhed, og allerede ved hvilken værdi, eller hvilket mål, det er du gerne vil opnå, men ikke helt ved hvordan du kommer derhen. Del det med alle os der er i gruppen, der sidder sikkert flere der kan hjælpe dig på vej, med gode råd, erfaringer og do’s and don’ts.

Har du spørgsmål eller forespørgsler specifikt til os, så kontakt os her på vores hjemmeside via kontaktformularen eller på info@iotdk.dk

 

Fik du ikke set første episode af vores video-log, kan du gøre det her.

 

Vil du se flere eksempler på, hvordan IoT kan give værdi til de virksomheder der anvender IoT-løsninger og Sigfox-teknologi? Så brug nedenstående links, fra to af vores andre cases fra i år, og hør hvad Ishøj Forsyning og Danmarks Tekniske Universitet, har fået ud af at implementere IoT i deres daglige arbejde.

 

Ishøj Forsyning

DTU