Vil du vide mere om Internet of Things, dele ud af dine erfaringer, lære af andres successer eller fejltagelser?

 

I IoT Denmark har vi i den seneste tid arbejdet på en video-log, hvor vi fremover vil udgive en ny episode hver måned.

I denne video-log vil vi gøre vores bedste for at komme rundt om forskellige emner, der på hver sin måde har en forbindelse til Internet of Things. Det kan være alt fra IoT-løsninger, nye trends, de forskellige netværk, problemstillinger, udfordringer og meget mere.

Og… DU kan være med til at præge fremtidige episoder af vores video-log. Sideløbende med vores video-log har vi oprettet en gruppe på LinkedIn. Gruppen hedder, IoT Denmark – FORUM, og gruppens formål er, at skabe et sted hvor alle IoT interesserede kan “mødes” og udveksle erfaringer, problemstillinger, tips & tricks og have nogle gode dialoger omkring IoT.

Vi vil fremover forsøge at adressere emner og problemstillinger fra gruppen, i fremtidige episoder af vores video-log. Du kan også altid igennem gruppen, komme med inputs og idéer til emner DU synes vi skal tage op i vores video-log.

Vi håber du vil være med i gruppen og at vi sammen kan skabe et mødested, for alle os der har IoT helt tæt inde på kroppen. Hvad enten det er i form af dit arbejde eller af ren og skær interesse. Der er plads til alle.

 

Hvis du vil være med, så log in på LinkedIn og find gruppen, ved at søge i søgefeltet på IoT Denmark – FORUM

 

Vi glæder os til at se dig derinde.

Alle vores fremtidige episoder af vores VLOG, vil blive udgivet her på vores hjemmeside og på vores sociale medier.