Læs pressemeddelelse:

Wasys A/S og IoT Denmark A/S har givet håndslag på fælles samarbejde omkring IoT.

I år udvider WASYS’ udviklingsvirksomhed, ACOWA, produktporteføljen med to enheder, der kommunikerer via Sigfox netværket. Det drejer sig om en videreudvikling af dataloggeren, GEKKO, som bl.a. logger niveaumålinger, overløbsregistreringer, nedbørsmængder og H2S målinger, primært hos kunder i forsyningsbranchen. WASYS introducerer ydermere et helt nyt produkt, FIREFLY. Ud fra konceptet om at gøre den røde alarmlampe intelligent, sender FIREFLY pumpe- og højvandsalarmer direkte til kundens driftssystemer. Tilføjes en ekstern strømspole kan FIREFLY også registrere antallet af start/stop samt f.eks. den enkelte pumpes driftstid.

Begge produkter benytter Sigfox kommunikationsteknologi, som leveres af IoT Denmark.

”Sigfox teknologien passer især perfekt til vores nye produkt FIREFLY, hvor batterilevetiden er vigtig og datamængden meget lille”,udtaler Niels Mølgaard, partner i WASYS, og tilføjer:”Men selv med GEKKO, som har et større databehov ift. logningsmulighederne, har vi kunnet kode intelligent og bruge Sigfox”.

Hos IoT Denmark glæder man sig over samarbejdet:”Vi er stolte over, at WASYS har valgt IoT Denmark som leverandør af IoT-kommunikation”, siger Kenneth Jahn Andersen, direktør for IoT Denmark og uddyber: ”Vi ser en stigende interesse for Sigfox teknologien og det globale netværk, som IoT Denmark er en del af. Det helt centrale er, at IoT på vores landsdækkende netværk er tæt på plug-and-play og driftsomkostningerne er lave”.

Læs mere om WASYS og de nye IoT løsninger hér: GEKKO Datalogger og FIREFLY Alarmenhed

Vil du høre mere om dine muligheder med Internet of Things, så tag fat i os via vores kontaktformular eller på info@iotdk.dk