Om IoT Denmark

IoT Denmark leverer IoT-løsninger til kommuner, forsyningsvirksomheder og private virksomheder. Med IoT kan I styrke forretningen og leve op til kravene om bæredygtighed, miljø og klima. Vi hjælper jer godt i gang gennem rådgivning, konfiguration og integration af IoT-løsninger.

En ”fully managed” løsning

Med IoT Denmark får I en ”fully managed” løsning, hvor vi står for ”det hele”: Vi har mange års erfaring med IoT og har opbygget et netværk af danske og udenlandske partnere, som gør, at vi kan rådgive jer om den helt rette løsning til jeres behov og ønsker. Vi konfigurerer den enkelte løsning og udbygger, drifter og supporterer undervejs. Vores løsninger er plug’n’play, så I er hurtigt i gang.

Flest løsninger, lave driftsomkostninger, høj dækning, lang levetid og god dækning

IoT Denmark er en del af det globale Sigfox-netværk, der i øjeblikket er udbredt til mere end 70 lande. Sigfox er det IoT-netværk, der er udviklet flest produkter til på verdensplan – der er mere end 875 forskellige IoT-sensorer baseret på Sigfox-teknologien. Batterilevetiden er lang – op til 16 år på nogle enheder – og de årlige driftsomkostninger er lave.

Sigfox-netværket er ideelt for jer, der har brug for at sende små datamængder som fx alarmer og måleværdier. Med Sigfox kan en IoT-enhed sende 140 beskeder om dagen med op til 12 bytes pr besked. Energiforbruget og driftsomkostningerne er lave, og netværket er landsdækkende i Danmark.

Find vores

medarbejdere her

Medarbejdere

“Du tager to skruer og så sætter du den (sensoren) op og så kører det. Det er dét der er det fede ved Sigfox. Det behøver ikke være rocket science.”

Peter Dreier – Civilingeniør hos Ishøj Forsyning