Medarbejdere og bestyrelse

Management

Kenneth Andersen

CEO

Kenneth har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger indenfor IT- og telekommunikationsbranchen. Senest har han som Vice President hos TDC været ansvarlig for deres største erhvervskunder i norden, samt de strategiske alliancer med de globale partnere Vodafone og Verizon Business. Kenneths styrker og kompetencer ligger inden for Sales Management (B2C og B2B), Operations og implementering af nye produkter og tjenester. Med en veldokumenteret track record har han leveret en stærk, resultatorienteret og motiveret kultur i alle de virksomheder, han har været i.

Bjarne Nielsen

Sales Director

Bjarne kommer med en solid baggrund indenfor teleindustrien, hvor han igennem flere store danske virksomheder, har opbygget en stor erfaring indenfor blandt andet salg, strategiplanlægning og personaleansvar.

Salg og marketing

Habib El-Zein

Habib El-Zein

Business Development Director

Jesper Husen

Sales Executive

Product Management & IT

Ulla Hesberg Jensen

Ulla Hesberg Jensen

Partnerships & Products

Ulla har 20 års seniorerfaring inden for international produktudvikling og projektstyring fra udfordrende stillinger inden for telekommunikationsbranchen. Hun er specialist inden for transformationsledelse og udviklingen af løsninger inden for markeder præget af høj konkurrence og distruptive markedsomgivelser med nye tekniske mønsterbrydere. Ulla er ligeledes ansvarlig for alle vores partnerskaber.
Lars Andersen

Lars Andersen

COO

Med over 20 års solid erfaring fra telebranchen med radioplanlægning, projektledelse og teknisk drift af netværk, er Lars ansvarlig for den daglige drift, planlægning og udbygning af det danske Sigfox netværk. Han har tidligere arbejdet hos flere mobil operatører i Danmark og Sverige.
Jørgen Jensen

Jørgen Jensen

System Engineer

Jørgen har i de sidste 20 år arbejdet som teknikker i telekommunikationsbranchen med operations, vedligeholdelse, implementering, og kvalitetsoptimering af 2G/3G & 4G netværksinstallationer.

Bestyrelsen i IoT Denmark A/S

Portræt af Martin Boge Mikkelsen

Martin Bøge Mikkelsen

Bestyrelsesformand

Teddy Jacobsen

Bestyrelsesmedlem

Jan Damsgaard

Bestyrelsesmedlem

Portræt af Lars Funding

Lars Funding

Bestyrelsesmedlem

Portræt af Morten Felding

Morten Felding

Bestyrelsesmedlem